Gertrúd, Patrik

Még lehet jelentkezni a Fölszállott a pávába

2013.05.15. 09:08

Programkereső

A nagy érdeklődésre való tekintettel egy héttel tovább, május 19-én éjfélig lehet nevezni a Hagyományok Háza és az MTVA közös tehetségkutató versenyére. A jelentkezéseket nemcsak on-line, hanem hagyományos postai levélben, illetve e-mailen is fogadják.

Április elején másodszor hirdette meg 16 és 35 év közötti fiataloknak a Hagyományok Háza és az MTVA a Fölszállott a páva népzenei, néptáncos tehetségkutató versenyt, amelyre a következő négy kategóriában várják a jelentkezéseket: 1.) Énekes és hangszeres szólisták, 2.) Zenekarok, hangszeregyüttesek és énekegyüttesek, 3.) Táncos szólisták és táncospárok, 4.) Néptáncegyüttesek.

Fölszállott a páva
Fölszállott a páva

Az eredeti jelentkezési határidő május 12. éjfél volt, de a szervezők a határidő meghosszabbítása mellett döntöttek, hogy minél több fiatalnak biztosítsanak lehetőséget a részvételre. A jelentkezés történhet online a Hagyományok Háza honlapján, ezen kívül a word formátumú jelentkezési lapot vissza lehet küldeni e-mailben, csatolmányként a pava@hagyomanyokhaza.hu címre vagy kinyomtatva postai úton a Fölszállott a páva 2014 Hagyományok Háza, 1251 Budapest, Postafiók 23. címre.