József, Bánk

Bass Loco – 5. születésnapi koncert

2013.05.16. 12:31

Programkereső

A május 17-én az A38-on megrendezésre kerülő koncertre közel két órás programmal és sok vendégművésszel készül a zenekar.

A Bass Loco zenekar 2008 óta folyamatos szereplője a budapesti underground jazz életnek, a formáció tagjait több más jazz és egyéb zenei formációkból is ismerhetjük: Tettamanti Tamás (trombita, szárnykürt, pozan) a Tettamanti Téma zenekar alapítója, valamint számos formáció állandó vendége, - Molnár Dániel (dobok) a Pribojszki Band állandó tagja, valamint a zenekar vezető Tomor Barnabással (basszusgitár) tagjai a Tomor Barnabás Trió és a Kardos-Tomor-Molnár Trió zenekaroknak.

Bass Loco - Tomor Barnabás
Bass Loco - Tomor Barnabás

A Bass Loco zenéjét ritmikus, improvizatív jazz-rock-funk hangulat, dallamosság és különféle zenei színek jellemzik. Az utóbbi években számos vendégzenésszel láthattuk a formációt, állandó tagja volt Brandon Mezzelo (tenorszaxofon), valamint rendszeresen láthatjuk koncertjeiken olyan vendégzenészekkel, mint Mohai Tamás (gitár), Weisz Gábor(szaxofon), Czitrom Ádám (gitár), Sütő Márton (gitár), akik a zenekar fennállásának ötödik évfordulójának alkalmából mindannyian jelen lesznek és csatlakoznak egy-egy szám erejéig a formációhoz az A38 színpadán.