Beáta, Izolda, Lea

Megvannak a Szimpla Lemming díjazottjai

2013.05.27. 08:10

Programkereső

Ötvennégy zenekarból nyolcan jutottak a Szimpla Lemming Program döntőjébe, azaz a Szimpla Kert színpadára, ahol teljes koncertet adtak – ők már mind győztesnek mondhatják magukat.

Egy nem mindennapi összefogásnak köszönhetően sikeresen ért véget az első Szimpla Lemming Program, ami nagy előrelépés lehet a tehetséggondozásban. Végül nyolc zenekar adott koncertet 2013 áprilisa folyamán a Szimpla Kertben, akiket értékes nyereményekhkel jutalmaznak a program szervezői, támogatói. Talán a legnagyobb elismerést a Bitang zenekar kapta, akik a Szimpla Kert stúdiójában felvehetnek egy teljes lemezt, ami a Szimpla gondozásában jelenik meg a Narratos Records-nál. A Narrator Records továbbá vállalta, hogy a Zombori együttes lemezét is legyártja, kiadja, terjeszti. A Szűkített Kvartett a Fidelio jóvoltából fellépési lehetőséget kapott.

Bitang zenekar
Bitang zenekar

A Calm Spirit az A38 színpadát hódítja majd meg, a Vanmocsello pedig kap egy alapos kampányt a Dalok.hu munkatársaitól, akik a lehető legszélesebb körben terjesztik majd a zenekar hírét. A közönség Nyilas Reni és Ők koncertvideóját szerette a legjobban, ezért ez a zenekar ismét fellép a Szimpla Kertben, csakúgy mint JaMese, hiszen fantasztikus koncertet adtak. A Tiszta Korom együttes egy busás ajándékcsomagot kap június 11-én kedden a Szimplakertben 20 órakor a díjátadón.