Konrád, Tivadar

Panoráma Náray Erikával

2013.07.16. 14:12

Programkereső

Budapest legszebb kilátású szórakozóhelyén, az InterContinental Budapest Hotel Corso Bárjának teraszán koncertezik a nyár minden péntek estéjén Náray Erika. Magyarország egyik legismertebb hangja, az énekes, színésznő zenészkollégáival várja a leghíresebb jazzdalok, az ismert filmslágerek, illetve a magyar és nemzetközi örökzöldek kedvelőit.

A legjobb hétvégi felvezetésnek ígérkeznek Náray Erika péntek esti, In Jazzy Mood című koncertjei az InterContinental Budapest Corso Bárjában, ugyanis a színész-énekesnő nem kisebb vállalkozásra szánta el magát, mint hogy mindig a közönség igényeihez alakítja a műsor programját. Több mint száz dalból álló repertoárján olyan világsikerek szerepelnek, mint az Óz örök slágere, az Over the Rainbow, melyhez Náray Erika élete első nagy moziélménye kötődik, és azóta az énekesnő minden fellépésén elénekli ezt a számot.

Náray Erika - In Jazzy Mood
Náray Erika - In Jazzy Mood

De felcsendül biztosan többször is A Szépség és a Szörnyeteg címadó dala, amit a musicalben is olyan sokszor előadott már, az ABBA legnagyobb slágerei, a Thank you for the music vagy a Winner takes it all, vagy igazi jazz-örökzöldek, mint a Girl from Ipanema és Duke Ellington, Count Basey szerzeményei. Illetve Náray Erika nagy kedvence, Barbra Streisand világsikereit is biztos előadja a jazzestek során, de mindegyiket más felfogásban, mint ahogy megszoktuk, hiszen koncertjein mindössze két zenész-barátja kíséri zongorán és nagybőgőn. A műsort a jelenlévő hallgatóság is alakítja, hiszen akár kérhetnek is dalokat. Igazi jazzklubos hangulat vár mindenkit tehát - elegáns környezetben, a nyári Duna-parton, a kivilágított Budai Várral és Lánchíddal a háttérben.