Konrád

Éji zene Snétberger Ferenccel

2013.07.22. 17:12

Programkereső

Játsszon a Fidelióval, és legyen ott Ön is Snétberger Ferenc éjjeli ráadáskoncertjén július 24-én 22 órakor az Óbudai Társaskörben.

Snétberger Ferenc főként improvizációs játékának és műfajhatárokat átlépő zenei nyelvének köszönhetően vált ismertté itthon és a nagyvilágban. Művészetét a roma hagyományok, a brazil zene és a flamenco éppúgy inspirálja, mint a klasszikus gitár és a jazz. A zenészt az est folyamán Orbán György kíséri bőgőn, a dobok mögött pedig fia, Tóni Snétberger ül majd.

Snétberger Ferenc
Snétberger Ferenc

 „Egy-két külföldi meghívásnak eleget teszek, de Magyarországon csak az Óbudai Társaskörben fogunk játszani a nyáron. Itthon még alig ismerik a fiamat, aki pedig a nagyvilágban gyakran a partnerem. A koncert első felében persze lesznek szólódarabok, aztán csatlakozik Orbán Gyuri, aki nagyszerű bőgős, Tóni Snétberger dobol, én pedig előveszem az elektromos gitáromat is...!" - mondta árulta el Snétberger.

A július 23-án éjfélig helyesen válaszolók közül két fő másodmagával ellátogathat Snétberger Ferenc este tíz órakor az Óbudai Társaskörben megrendezésre kerülő ráadáskoncertjére.

 Kérdésünk: Hol működik a Snétberger Zenei Tehetség Központ?