Benedek

Három prémiumduó a Fonó ünnepi sorozatában

2013.11.18. 12:42

Programkereső

A 18 éves Fonó sorozatában olyan művészek lépnek fel, akiknek pályafutásában meghatározó szerepet töltött be a budai kulturális központ.

A Fonó november 23-i koncertjén olyan művészek lépnek fel, akiknek indulása, vagy pályájának egy bizonyos szakasza szorosan kötődik az intézméynhez: Harcsa Veronika itt adta egyik első koncertjét, Szalóki Ági pedig gimnazista kora óta jár a Fonóba.  Juhász Gábor a sokoldalú, számos műfajban otthonosan mozgó gitárművész és tanítványa Gyémánt Bálint gitárduója a tavalyi évadban szerepelt a Fonó műsorán, ahogyan Szalóki Ági-Juhász Gábor duója is a Budapest Folk Fest egyik különleges koncertje volt.

November 23-án a Fonó vendégei nem kevesebbre számíthatnak, mint négy kitűnő művészre a jazz, a folk és a kortárs zene világából, három összeszokott párosra és egy felejthetetlen estére.

 

Kérdésünk:Az idén 18 éves Fonó 2x2+2 koncertjén Harcsa Veronika, Szalóki Ági, Gyémánt Bálint és Juhász Gábor alkot összesen három duót. Milyen felállást hallhatunk például a koncerten?

A helyesen válaszolók közül egyvalaki partnerével ellátogathat a Fonó november 23-án megrendezésre kerülő koncertjére.