Márk

Előszilveszter a 100 Tagú Cigányzenekarral

2013.12.04. 13:59

Programkereső

Idén is nagyszabású előszilveszteri gálakoncertet ad a világon egyedülálló 100 Tagú Cigányzenekar.

Kétrészes műsoruk repertoárján Strauss, Rossini, Hacsaturján, Brahms, Bizet, Liszt és Csajkovszkij közkedvelt dallamai, továbbá olyan népzenei művek szerepelnek, melyeket különleges és egyedi hangszerelésben tolmácsol a zenekar, előadásmódjában csak a „100 Tagúra" jellemző hangzás világgal gazdagítva. A koncertet „Buffó" Rigó Sándor és a vezető prímások vezényletével az elmaradhatatlan Pacsirta, a Radetzky induló és Offenbach kán-kánja zárja.

100 Tagú Cigányzenekar
100 Tagú Cigányzenekar

Az est különlegessége, hogy koncert előtt a közönség néptáncbemutatóval egybekötött borkóstolón ismerkedhet Magyarország borászainak, borpincéinek termékével. Azok a vendégek, akik a koncertélményen túl egy gasztronómiai utazáson is részt szeretnének venni, a műsor alatt ínycsiklandó vacsora kíséretében vagy sósfalatok és bor mellett élvezhetik a 100 Tagú mind hangzásban mind látványban lebilincselő, páratlan előadását.

Kérdésünk: Hány cimbalom játszik a 100 Tagú Cigányzenekarban a koncerteken?

A helyesen válaszolók közül hárman partnerükkel ellátogathatnak a 100 Tagú Cigányzenekar december 30-án a Kongresszusi Központban megrendezésre kerülő koncertjére.