Sándor, Ede

Meszecsinka és Deti Picasso a Fonóban

2014.10.30. 11:31

Programkereső

Játsszon a Fidelióval és legyen ott a Fonó rendhagyó estjén, ahol két népzenei gyökerekből táplálkozó alternatív formáció mutatkozik be!

November 8-án a Fonó egy este erejéig szakít a hagyományokkal és egy örmény etno rockot és egy pszichedelikus poszt-folk zenekart mutat be. Két egyéni hangú énekesnő, két külföldön is sikeres, itthoni formáció, más és más gyökerek, amelyek körberajzolják élő zenei világunkat. A Meszecsinka bejárta Európát, turnézott az Egyesült Államokban, Kanadában és Oroszországban is, új lemezük művészi videóját a Top 10-be választotta a legismertebb európai folkmagazin, a fROOTS.

A Deti Picasso Moszkva első számú örmény rock zenekara már-már budapestinek mondható, hiszen - rengeteg külföldi meghívásuk mellett - hét éve itt élnek az alapítók, és valóságos kultusz alakult ki a Szigeten és az A38-on többször fellépő zenekar körül. A Fonóban akusztikusan szólalnak meg olyan vendégekkel, mint a kiváló hárfaművész, Anasztázia Razvaljajeva, a dobos Porteleki Áron, valamint a legendás Muzsikás együttes prímása, Porteleki László. A két koncertet megelőzi Bakos Miklós Arcképrezsim, fényképmoly című kiállításának megnyitója.

Deti Picasso
Deti Picasso

Kérdésünk: Ki lesz a Deti Picasso vendége november 8-án a Fonóban?

A helyesen válaszolók közül két játékos ellátogathat partnerével a november 8-ai koncertre!