Klaudia

Ínycsiklandozó, ingyenes évadnyitó a Trafóban

2015.08.28. 15:45

Programkereső

Emlékeznek a Trafó 15 éves bulijára? Vagy az évadzáróra 2012-ben? Hasonló jövés-menés várható a házban a pincétől a padlásig. Szeptember 4-én lesz zene, tánc és színház minden irányban.

Akinek bemutatója lesz a 2015-16-os évadban, az valahol, valamilyen formában felbukkan az épületben, hogy betekintést nyújtson készülő munkájába egy részlettel, egy ötlettel, egy installációval, egy flashmobbal, esetleg anyaggyűjtéssel.

De lesz még agyhullámmal irányítható smARToskodás, külföldi vendégművész, és este koncert is. Illetve eldugott zegzugok (ne adj isten a backstage) és szívből jövő akciók. A közös összekötő elem a személyes élmény, ami ez esetben az egyes embernek (max egy kis csoportnak) szól. Óriás-teaser azoknak, akik kíváncsiak, és azoknak, akik szeretnének közel kerülni hozzájuk.

A részvétel és a bemutatók a következő csoportoktól, együttesektől várhatók: Budapest Tánciskola, Dollár Papa Gyermekei, Frenák Pál Társulat, Fülöp László, Hadi Júlia – Arany Virág, Krétakör, Molnár Csaba, Proton Színház, Rózsavölgyi Zsuzsi, Schermann Márta, STEREO Akt – Ardai Petra, TÁP Színház, Természetes Vészek Kollektíva – Budapest Bábszínház, Titkos Társulat – k2 Színház.