Bernát, Felícia

Nagyobb helyre költözik a Lisa Stansfield koncert

2016.06.08. 10:09

Programkereső

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a VeszprémFesten július 15-re, a Veszprémi Várba meghirdetett Lisa Stansfield koncertet új helyszínen, a jóval nagyobb - eredetileg esőhelyszínként megjelölt - Veszprém Arénában tartják.

Május végére elfogytak a jegyek a brit énekesnő veszprémi fellépésére, miközben folyamatosan izzanak a vonalak az újabb vásárlási igények miatt. Ezért a várhatóan további több ezer fős rajongói kör részvételi szándékát figyelembe véve, a fesztivál vezetése a művésznővel teljes egyetértésben a helyszínváltozás mellett döntött. A VeszprémFest harmadik napjára meghirdetett Lisa Stansfield koncertet a Veszprémi Vár helyett a 4300 férőhelyes Veszprém Arénában tartják.

A VeszprémFest további fellépőit, - Omara Portuondot és Diego el Cigalat, Gregory Portert, Jamie Cullumot és a Thievery Corporationt - jó idő esetén - változatlanul a Veszprémi Vár Nagyszínpadán láthatja és hallhatja a közönség.

Akik a helyszínváltozás miatt már megvásárolt jegyük visszaváltása mellett döntenek, ezt legkésőbb június 22.-ig tehetik meg.

Ismét világsztároktól hangos Veszprém

 A fesztivál teljes programjáért kattints ide!