Mátyás

Elmarad Juliette Gréco koncertje

2016.09.05. 11:43

Programkereső

A Müpa Fidelióhoz eljuttatott közleménye szerint Juliette Gréco Merci című, szeptember 28-án 20 órára, a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterembe meghirdetett koncertje betegség miatt elmarad.

A megváltott jegyek a Müpa állandó jegypénztáraiban 2016. október 28-ig visszaválthatók, illetve a Müpa saját szervezésű programjaira érték szerint beválthatók.

Mielőbbi gyógyulást kívánunk Juliette Grécónak, koncertje helyett pedig a Bridging Europe következő világzenei-jazz koncertjeit ajánljuk: szeptember 21-én Michel Legrand, a sanzon Leonard Bernsteinje fog fellépni a Müpában, amihez vendégelőadót is hívott Szőke Nikoletta személyében. Szeptember 24-­én a Parno Graszt ad közös koncertet a francia cigányzenét játszó Latcho Drommal, de ugyanezen a napon az ezeregy hatást ötvöző breton együttest, a La Gâpette-et is hallgathatjuk, vagy akár a Paris Combo-t akik szintén 24-én lépnek színpadra. Szeptember 27-én pedig a nagy francia jazzhegedűst, Jean­Luc Ponty-t és zenekarát hallhatjuk örömzenélni.

Utánuk megy a világ

Az Európai Hidak fesztivál idén Franciaországra összpontosítja figyelmünket. Koncertek és kiállítások, sanzon és cabaret grotesque, irodalmi performansz és táncház is szerepel a gazdag programkínálatban.