György

Eltévedni a Freakin' Disco labirintusában

Fidelio Napi Zene

2016.10.05. 13:50

Programkereső

A 2013-ban alakult banda hangzásvilága nem mindennapi: akusztikus hangszereken játszanak modern elektronikus zenét. Mai napi zenénk a Junior Prima Díjjal frissen kitüntetett színművész, Lábodi Ádám választása.

Ezen a héten a Junior Prima Díjjal kitüntetett fiatal alkotókat kértük meg, osszák meg Olvasóinkkal, mely zeneműveket hallgatják előszeretettel. Lábodi Ádám, a székesfehérvári Vörösmarty Színház színművésze a Freakin' Disco Slow Attack című számát választotta, amit így indokolt:

„A Freakin' Disco az egyik legizgalmasabb elektro jazz zene, amit ismerek. Úgy elektro, hogy psycho jazz. Legalábbis a Facebook-oldalukon ezt írják! Nézzétek meg ti is, tájékozódjatok, és menjetek el a koncertjeikre, mert egyedülálló, amit a színpadon zúznak! A nagylemezük már kész van, hamarosan elérhető lesz. Az album címe: National Jazz Fuckers. Ha tehetitek, valami jó hangcuccon keresztül ismerkedjetek velük!”

Fidelio Napi Zene

Rovatunkban minden nap más-más zeneművel várjuk Olvasóinkat a klasszikus zene, a jazz, a világzene és a népzene világából. Kapcsolódjon ki velünk és adja át magát a zene élvezetének!

További zenékért kattintson ide.