Géza

Halmozottan sérült fiatalokat segítenek a bohémek

2016.10.31. 15:34

Programkereső

A Bohém Ragtime Jazz Band november 6-ai, kecskeméti koncertje bevételét a halmozottan sérült fiatalokat segítő alapítvány számára ajánlja fel.

A Bohém Ragtime Jazz Band és a Kecskeméti Jazz Alapítvány minden évben jótékonysági koncertet rendez egy kiválasztott szervezet javára. Idén a választás a súlyosan és halmozottan sérült fiatalok jelenét és jövőjét segítő Élethinta Alapítványra esett, akik nagyon komoly hiánypótló céllal dolgoznak érintett szülők és szakemberek bevonásával. Fejlesztést segítő eszközök vásárlásán, biztosításán kívül a szakellátásban szeretnének segítséget nyújtani rászoruló családoknak. Hosszútávú céljuk, hogy az iskolarendszerből, állami ellátásból kikerülő, a felnőttkorba lépő, a mindennapi életben önellátásra képtelen sérülteknek külön otthona legyen, ahol nappal, vagy a család nélkül maradottak akár bentlakással is szakellátás mellett tudnak élni.

A Kecskemét is kiállítja című jótékonysági koncerten az eMeRTon- és Prima-díjas Bohémek vendégekkel együtt lépnek a kecskeméti Hírös Agóra Kulturális Központ színpadára: Mudrák Mariann (ének), Papp Mátyás (harsona), Kovács Tamás (harsona) és a Kecskemét Táncegyüttes segítségével szólalnak meg a zenekar előadásában még sosem hallott dalok is. Érdemes tehát jegyet váltani a 2016. november 6-án 18 órakor kezdődő gálaestre, nem csak a zenei élvezet és a jótékony cél miatt, hanem azért is, mert a jelenlévők között a szponzorok által felajánlott ajándékokat is kisorsolnak a szervezők, a fődíj egy kétszemélyes barcelonai szállás és belépő lesz a Barcelona-Las Palmas januári spanyol bajnoki mérkőzésre.

Jegyeket 1000 (diák, nyugdíjas) és 2000 Ft-os (felnőtt) áron lehet vásárolni elővéteben is a Hírös Agóra jegypénztárában és online a www.hirosagora.hu honlapon is.