Jazz/World

Alerant Szeparé – új támogatási forma a Budapest Jazz Clubban

2024.05.23. 16:00
Ajánlom
A Covid-járvány okozta jelentős bevételkiesés, illetve az ezzel párhuzamosan lecsökkent támogatások miatt kialakult likviditási nehézségek a Budapest Jazz Club életében 2023-ban eszkalálódtak. A klubot tizenötödik éve havi rendszerességgel szponzoráló, egyéb meghatározó társadalmi innovációt is életre hívó (Szív City életmentő applikáció) Alerant Zrt. a klub életében bekövetkezett tavaly májusi financiális mélypont hírét követően azonnali és soron kívüli támogatásáról biztosította a BJC vezetőségét.

Az alábbi cikk szponzorált tartalom, nem a Fidelio szerkesztőségének tagjai írták.

Az egyeztetések során olyan megoldást kerestek, amely nem egyszeri anyagi dotációként valósul meg, ehelyett sokkal inkább hosszú távú bevételnövekedést eredményezhet a klub számára. A vendégélmény minőségének növelése érdekében végzett kisebb beruházások mellett így került sor a szeparé kialakítására.

Ebben az új, kreatív patronálási rendszerben a hozzájárulást számos exkluzív szolgáltatással viszonozzák.

Szepare2-155126.jpg

Alerant Szeparé (Fotó/Forrás: Budapest Jazz Club)

Ezek közül a legfontosabb, a 20.000, 30.000 és 60.000 forintos csomagban egyaránt megtalálható szeparéba való belépési lehetőség, mely kizárólag a támogatói jegyekkel rendelkezők kiváltsága.

A szeparé-élmény tehát három különböző kategóriájú kétszemélyes jeggyel vehető igénybe,

mely minden esetben tartalmazza az adott napi koncertre szóló belépési lehetőséget is. A differencia az egyéb exkluzív szolgáltatásokban és grátiszokban jelenik meg különböző catering csomagok és szabadon választott időpontban felhasználható voucherek formájában.

Az Alerant Szeparéban a klub személyzete a fentieken túl 20-30 fős privát rendezvények, születésnapok és céges meet-upok megvalósítását is vállalja.

Szepare1-155127.jpg

Alerant Szeparé (Fotó/Forrás: Budapest Jazz Club)

A szeparé jegyek megvásárolhatók a Budapest Jazz Clubban koncertnapokon 18.00 órától, valamint online a Jegymester felületén.

További információ ide kattintva. >>>

Támogatott tartalom.

Fejléckép: Alerant Szeparé (fotó/forrás: Budapest Jazz Club)

Újranyit a fővárosi jazzélet központja

Kapcsolódó

Újranyit a fővárosi jazzélet központja

A Budapest Jazz Club újranyitó estjén a Micheller Myrtill-Pintér Tibor duó lép fel, őket pedig Balázs Elemér-Balázs József testvérpáros Jam Sessionje követi. A klub a jövőben is színvonalas koncertekkel várja a jazzrajongókat. 

Budapest Jazz Club

Ha könnyed, mégis nívós zenei élményre vágyik, ha a jazz elkötelezett híve, vagy épp most barátkozik a műfajjal, látogasson el a főváros jazzéletének központjába, a Budapest Jazz Clubba! A különleges atmoszféra és kiváló hangminőség mellett, barátságos hangulatú jazzkávézóval és bisztró-fogásokat kínáló étteremmel is várják.

A klub-életben kuriózumnak számító világsztárok mellett, állandó fellépőik a hazai és nemzetközi jazz elismert művészei. A Budapest Jazz Club támogatja a fiatal tehetségeket, teret biztosít a hazai jazzélet szakmai eseményeinek, ám mindezek mellett létrejöttének elsődleges célja, hogy minden téren igényes közeget teremtsen a szórakozni vágyóknak.

Legolvasottabb

Színház

Én vagyok a legszéle, innen már nincs hova esnem – beszélgetés Urbanovits Krisztinával

Május 23-án volt a premierje az Apertúrában Thomas Bernhard ismert darabjának, A színházcsinálónak, aminek az eredetileg férfira írt főszerepét, Bruscont a darabot rendezőként és dramaturgként is jegyző Urbanovits Krisztina játssza. A friss bemutató kapcsán a KV Társulat alapító tagjával a megszállottság teremtő erejéről beszélgettünk.
Színház

Visszatér a színpadra Kulka János – évadot hirdetett a Jurányi Ház

A Nemzet Színésze egy Thomas Mann-adaptációban lesz látható szeptembertől a Jurányi Ház 2024/205-ös évadában. A játszóhely évadzáró ülésén Rozgonyi-Kulcsár Viktória ismertette a következő szezon előadásait. 
Vizuál

Elhunyt Anouk Aimée

A huszadik századi francia filmművészet egyik legismertebb sztárja 92 éves korában halt meg párizsi otthonában kedden – jelentette be ügynöke és családja.   
Plusz

Korniss Péter és Nyáry Krisztián is az Ördögkatlan Fesztivál díszvendége lesz

Július 30. és augusztus 3. között rendezik meg a 17. Ördögkatlan Fesztivált, ahol több száz programmal és neves fellépőkkel várják a kultúra szerelmeseit. 
Vizuál

10 kihagyhatatlan program az idei Múzeumok éjszakáján

Több száz izgalmas programmal, koncertekkel, tárlatvezetésekkel, interaktív eseményekkel, családi foglalkozásokkal, valamint számos meglepetéssel várják az érdeklődőket június 22-én országszerte a múzeumok és kiállítóterek.

Programkereső

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Ezt olvasta már?

Jazz/World ajánló

Evolúció címmel ad jubileumi nagykoncertet az Anna and the Barbies a Margitszigeten

Az elmúlt húsz évben rengeteg teátrális, összművészeti, színes bacchanáliát vitt színpadra az Anna and the Barbies. A zenekar és a Margitszigeti Színház Szent Iván éjszakáját célozta be a kerek születésnap ünneplésére.
Jazz/World ajánló

A Zene ünnepe a Francia Intézetben

A Zene ünnepe címmel műfajokat felvonultató koncertsorozatot tartanak június 21-én, pénteken a budapesti Francia Intézetben. Az esemény ingyenes.
Jazz/World ajánló

Elefántdübörgés a Margitszigeten! – KARTHAGO 45 jubileumi koncert június 15-én

Június 15-én szombaton a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ünnepli negyvenöt éve tartó sikertörténetét a Karthago. Az 1979-ben indult együttes tagjai teljes egyetértésben döntöttek a jubileum helyszínét illetően.
Jazz/World ajánló

A Rumbach utcai zsinagógában mutatja be új lemezét Kováts Kriszta

Víz-dalok címmel jelent meg a Jászai Mari-díjas színésznő, énekesnő legújabb lemeze, amelyhez Szirtes Edina Mókus szerzett zenét, a szövegeket pedig Fábri Péter jegyzi. 
Jazz/World ajánló

Szép dallamok egy kellemes este – Szűcs Kinga és Bárth János koncertje a XV. kerületben

Hangulatos szabadtéri koncertet hallgathat meg a közönség június 13-án, a Csokonai Művelődési és Rendezvény Ház kertjében. Az eseményről az egyenesen Brüsszelből érkező Szűcs Kinga énekesnő mesélt.