Jazz/World

Harlemi Jazz Show

2009.05.25. 06:27
Ajánlom
Az est betegség miatt elmarad. A már megvásárolt jegyek a Broadway Jegyirodában visszaválthatók.

Balázs János zongoraművész-zeneszerző június 4-én a Duna Palotába este nyolc órától időutazásra invitálja a közönséget. Játsszon a Fidelióval és nyerjen két jegyet a showra!

30-as 40 es évek harlemi zenei hangulatát idéző jazz slágerek, válogatott tánckar, elismert művészek és kiváló zenekar garantálja a kiváló hangulatot és azt, hogy a közönség egy nemzetközi színvonalú produkció részese legyen.

 A show vendégművészei: Berki Tamás - minden idők egyik legnagyobb magyar jazz énekese, továbbá Toldi Anna és Toldi Viki. A zenekarban Lakatos Pecek Krisztián (bőgő), Lakatos Pecek András (dob), Bernát Ferenc (gitár), Fekete István (trombita) és Balázs Norbert (zongora) ül majd.

Kérdésünk: Melyik évben született Berki Tamás?

Ha a helyes választ a lenti időpontig elküldi nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen tíz szerencsés megfejtőnk két jegyet nyer a showra.

2009. június 4. 20:00 Duna Palota - Színházterem (Budapest) - Harlemi Jazz Show
Vendég: Berki Tamás, Toldi Anna, Toldi Viki (ének)
Km.: Lakatos Pecek Krisztián (bőgő), Lakatos Pecek András (dob), Bernát Ferenc (gitár), Fekete István (trombita), Balázs Norbert (zongora), Czakó Norbert, Balogh Attila, Kósa Zsolt, Samarjai Zsolt (vokál), Kis Nikolett, Eöry Katalin, Nagy Vivien, Cserményi Orsolya, Rácz Alexandra (tánc)
Kor.: Tóth Alex
Jegyár: 4900 Ft

Programkereső

Legnépszerűbb

Klasszikus

Rendeltek egy pepperonit, a pizzafutár egy Beethoven-szonátát is eljátszott ráadásként

Íme egy sztori arról, hogy az is arany lehet, ami nem fénylik. A tizennyolc éves Bryce Dudal pizzát kézbesített Detroitban, amikor észrevette, hogy a házban egy zongora áll. Nem tudott ellenállni.
Vizuál

24 óra alatt eltűnt a legújabb utcai Banksy-mű

Az egyik legismertebb kortárs művész minden munkájának feltűnése eseményszámba megy. Ilyen hamar viszont ritkán tűnnek el alkotásai.
Klasszikus

Ma kezdődik a Kaposfest

A kamarazenei irodalom alapműveire helyezik a hangsúlyt a Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztiválon (Kaposfest), amelyre augusztus 13. és 19. között kilencedik alkalommal kerül sor a somogyi megyeszékhelyen.
Zenés színház

Miklósa Erika az örökbefogadásról mesélt: Nagyon vártuk ezt a kislányt!

Az operaénekesnő és férje, Csiszár Zsolt a Családvarázs sorozatban mesélt arról, hogy milyen kockázatot jelentett egy olyan csecsemőt magukhoz venni, aki halva született.
Zenés színház

Ritka hangfelvétel került elő Birgit Nilsson svéd operaénekesnőtől

Egyedülálló hangfelvétel került elő a legendás svéd szoprán, Birgit Nilsson (1918-2005) korai szakaszából, a hatperces operarészletet CD-n adják ki az énekesnő születésének 100. évfordulója alkalmából.

Támogatott mellékleteink

Ezt olvasta már?

Jazz/World söndörgő együttes

Szentendrén látható először együtt hazánkban a Söndörgő és az Amsterdam Klezmer Band

Varázslatos zenei szikraként érkezik a szentendrei MűvészetMalomba augusztus 17-én a Söndörgő és az Amsterdam Klezmer Band.
Jazz/World hírek

Aretha Franklin a halálán van

Külföldi sajtóértesülések szerint a soul királynője nagyon beteg, családja detroiti otthonában az ágya köré gyűlve virraszt érte.
Jazz/World sárik péter

„Sokszor szitokszó a klasszikusok számára az, ha valaki jazz-zenész”

Sárik Péter jazz-zongoristával a Ritmus és hang blogon jelent meg tartalmas interjú Sümegi Noémi tollából, amelyben egyebek mellett a jazz „policájról”, zörgős cukorkákról, valamint a klasszikus és jazz-zenészek viszonyáról is szó esett a szeptember 21-ei Bartók-lemezbemutató kapcsán, ami a Zeneakadémián lesz.
Jazz/World interjú

Klippremier - Margo: Barefoot love

A Fidelión debütál a Margo első saját szerzeményéhez készült videoklip, melynek kapcsán Jéger Dorottya énekes és Bihari Márton gitáros meséltek zenei elképzelésükről.
Jazz/World ajánló

„A világzene a nyitottságról szól” - Ünnepel a Kobuci

Világzenei héttel ünnepli jubileumi, tizedik évadát a Kobuci. Augusztus 13. és 19. között a Boban Marković Orkestar, a Besh o droM, a Zuboly vagy éppen a Fanfara Complexa mellett a műfaj számos hazai kiválósága, fiatal formációk és táncház is várja a közönséget.