johnny depp

2023 október 13., 14:10
Vizuál magazin Szerző: Fidelio

Ritka lehetőség: így kerülhet bele Johnny Depp Budapesten forgó filmjének díszletébe!

Az amerikai filmsztár Budapesten forgatja legújabb filmjét, amely a 20. század elejének Párizsába repíti vissza a nézőket. Ha siet, még elcsípheti a forgatás kedvéért kiragasztott, korabeli plakátok másolatát a belvárosban.
2023 május 19., 13:15
Vizuál hír Szerző: Fidelio/MTI

Tiszteletbeli Arany Pálma-díjat kapott Harrison Ford Cannes-ban

Az amerikai színészt az Indiana Jones-sorozat ötödik részének premierje előtt lepték meg az elismeréssel. Elek Juditot ugyancsak vastapssal köszöntötte a fesztivál közönsége.
2023 április 6., 09:50
Vizuál hír Szerző: Fidelio/MTI

Johnny Depp főszereplésével készült francia romantikus film nyitja a Cannes-i Filmfesztivált

A kosztümös francia film Johnny Depp nagy visszatérését is jelenti, mivel az elmúlt években elsősorban a volt feleségével folytatott bírósági ügyei miatt került a címlapokra.
2022 augusztus 16., 10:35
Vizuál hír Szerző: Fidelio/MTI

Modiglianiról forgat filmet Johnny Depp

Johnny Depp huszonöt év kihagyás után ismét rendez: a sztár az olasz festőművész és szobrász Amedeo Modiglianiról készít játékfilmet – számolt be róla a The Hollywood Reporter.
2020 november 27., 12:10
Vizuál hír Szerző: Fidelio

Mads Mikkelsen érkezik Johnny Depp helyére a Legendás állatok és megfigyelésük folytatásában

Miután a Warner Bros. Filmstúdió megvált a bántalmazás miatt botrányba keveredő Johnny Depptől, a rajongók a közösségi médiában követelték a színész visszavételét. A stúdió azonban nem engedett a nyomásnak és csütörtökön bejelentette: Mads Mikkelsen veszi át Grindelwald szerepét a Legendás állatokban.
2016 november 18., 10:31
Plusz börtön Szerző: Fidelio/MTI

Rendőrségi fotóikkal jótékonykodnak a sztárok

Többek között Johnny Depp és Peter Gabriel is részt vesz a The Voice Project nevű szervezetnek a világ különböző részein bebörtönzött művészekért indított szolidaritási kampányban.
2016 szeptember 30., 09:32
Vizuál johnny depp Szerző: Fidelio

Johnny Depp eladja lakását, egy falhoz azonban ragaszkodik

Johnny Depp 12,8 millió dollárért hirdette meg Los Angeles-i apartmanját. Csakhogy van a lakásban egy falfestmény, melyet a neves brazil művészpáros, OSGEMEOS festett. Márpedig ehhez Depp ragaszkodik - adta hírül az news.artnet.com.
2014 szeptember 2., 13:00
gyerek johnny depp Szerző: (kki)

Újabb részletek a csokoládégyárból

Roald Dahl Karcsi és a csokoládégyár című gyermekregényének egy kimaradt fejezetét és eddig nem ismert szereplőit mutatta be a néhai író hagyatékának kezelője. Dahl klasszikusa idén októberben ünnepli megjelenésének 50. évfordulóját.

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden csütörtökön a Fidelio hírlevelében

Legolvasottabb

Zenés színház

Kettévágott Carmina Burana – reakciók az operaházi büfébotrányra

Bogányi Tibor karmester visszalépett az operaház Carmina Burana-produkciók vezénylésétől, mivel főigazgatói döntésre szünetet kell beiktatni az előadásba. Az ügy számos viharos reakciót váltott ki.
Vizuál

Elhunyt Koncz András festőművész

A Munkácsy-díjas festőművész, Koncz Zsuzsa énekesnő öccse hosszú, méltósággal viselt, súlyos betegség után hunyt el március 2-án hajnalban, életének hetvenegyedik évében.
Zenés színház

„Mindenkinek ajánlom, hogy menjen ki éjszaka az erdőbe!” – interjú Claus Guthtal

A világ egyik legjelentősebb operarendezője, Claus Guth nemrég Budapestre látogatott: számos neves színház után a Magyar Állami Operaház is átvette Don Giovanni-rendezését. Ebből az alkalomból kérdeztük az alkotót.
Vizuál

Elhunyt Vadász György építész

Életének 92. évében, március 3-án elhunyt Vadász György Kossuth- és Ybl Miklós-díjas építőművész, a Magyar Művészeti Akadémia rendes tagja, a nemzet művésze. A kilencvenes években készült épületeivel nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a bauhaus ismét népszerűvé vált a hazai építészetben.
Színház

Oidipusz a politika útvesztőjében – bemutatták Szikszai Rémusz rendezését a Radnóti Színházban

A Radnóti Színház legújabb előadásában Oidipusz egy idealista, ígéretes politikus, akinek szembe kell néznie a múlt terheivel. A produkció bemutatójára március 3-án került sor. A főszerepekben mások mellett Pál András, Kováts Adél és László Zsolt látható.

Nyomtatott magazinjaink