kampány

2017 március 20., 15:10
Könyv hír Szerző: Fidelio

Olykor megéri bedőlni a kattintásvadász címeknek!

Bizonyára ön is találkozott már a Facebook-üzenőfalát ellepő kattintásvadász címekkel. És ha rákattintott, akkor valószínűleg csalódott a témában, és mérges volt magára, hogy már megint bedőlt egy-egy bulvárcímnek.
2016 október 8., 10:02
Színház kampány Szerző: Fidelio

Kampány indul a színház népszerűsítésért

A Magyar Teátrumi Társaság az NKA támogatásával népszerűsíteni szeretné a színházba járást, és saját honlapot, valamint mobilos alkalmazást készítettek a Színházba mentem! nevű kezdeményezésnek.
2014 november 13., 16:20
Színház díj Szerző: (ja)

Tarolt a Gifszínház és az Operaház a reklámpiacon

November 7-én este háromszáz marketingkommunikációs szakember ünnepelte az EFFIE-re nevezők idei teljesítményét a Vigadóban, ahol 11 kategóriában összesen 53 díjat osztottak ki.
2010 április 23., 09:40
Tánc politika Szerző: (pt)

Tánclépésben a Westminsterbe

Míg választások idején a Nemzeti Táncszínház Válasszon minket! szlogennel maga és a Táncfesztivál mellett kampányol, Nagy-Britanniában a tánc a politikai harc komoly kérdése lett.

Programkereső

Legolvasottabb

Színház

Itt a videó a Törőcsik Mari Emlékestről

Szeptember 21-én, a napokban zajló MITEM fesztivál keretében megemlékezést tartottak az idén elhunyt Törőcsik Mariról pályatársai, tisztelői részvételével a Nemzeti Színházban. Az eseményről készült összefoglaló videót a színház tette közzé.
Vizuál

Lemondott Dér András az Ars Sacra Filmfesztivál zsűrijének elnöki tisztségéről a letiltott film miatt

"Nagyon elkeserítő és szomorú, hogy a napi politikát eddig elkerülő Ars Sacra fesztivált a petíciókkal és egyéb fenyegetésekkel sikerült belesodorni a politikába"- írta facebook oldalán a rendező, aki az Anyáim története című dokumentumfilm elmaradt vetítése miatt hozta meg döntését.
Vizuál

Fiatalon elhunyt Ando György, a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeum igazgatója

A direktort 55 éves korában érte a halál – adta hírül az intézmény.
Klasszikus

A zene fölszabadít – jótékonysági koncert neves fellépőkkel a Zeneakadémián

Október 3-án délután neves zenészek adnak jótékonysági koncertet a Zeneakadémia Nagytermében. Olyan muzsikusok, mint Vásáry Tamás, Sümegi Eszter, Rajk Judit, Rolla János és a művésszé érett „csodagyerek”, Gertler Teo. A jegybevételt az EKC Szent János Kórház I. Belgyógyászati-Gasztroenterológiai osztálya kapja. Az eseményről, valamint a zene és a gyógyítás kapcsolatáról az osztályvezető főorvossal, egyben a rendezvény házigazdájával, dr. Székely Györggyel beszélgettünk.
Színház

„Helyrehozhatatlan erkölcsi kár” – a Magyar Színházi Társaság állásfoglalása

A szakmai szervezet az OSZMI és a Bajor Gizi Színészmúzeum tervezett elidegenítése kapcsán jelentetett meg közleményt, amelyben történelmi jelentőségű bűnnek ítélik az állami tulajdon alapítványi vagyonként történő kiszervezését olyan épületek esetében, amelyek jelentősége túlmutat az épületeken.

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében

Nyomtatott magazinjaink