Összesen 3 találat erre:

Összesen 3 találat erre:

2004 március 12., 00:00
Klasszikus lapszemle Szerző: K. K. A.

Jótékony zene az izombeteg gyermekeknek

Jótékonysági koncertet rendez a „Gyógyító Jószándék” – DMD Izombeteg Gyermekek Alapítvány az izomsorvadásban szenvedő gyermekek 2004. évi rehabilitációs foglalkozási költségeinek előteremtésére az Óbudai Társaskörben (III., Kiskorona u. 7.) vasárnap este hat órakor.
2003 december 29., 00:00
Klasszikus lapszemle Szerző: K. K. A.

David Murray-estek a Fonóban

Avantgárd dzsessz magyar közreműködőkkel Az avantgárd dzsessz vonalának jeles képviselője, David Murray lép fel a Fonó Budai Zeneház Koncerttermében december 29-én este kilenc órakor és január 10-én este nyolc órakor.
2003 október 1., 00:00
Klasszikus lapszemle Szerző: K. K. A.

Performance és nehéz zene

Ötödszörre rendezik meg Szentendrén a Kis Magyar Performance és Nehéz Zenei Fesztivált. Az október 3–5. közötti esemény főbb helyszínei: a Színházterem (Pátriárka u. 7.), a Barlang (Ifjúsági ház, Duna korzó 11/A), a MűvészetMalom (Bogdányi u. 32.), a Vajda Lajos Stúdió pinceműhely (Péter Pál u. 6.) és az Asztro kávézó (Gőzhajó u.) lesznek. A fesztivál nyitónapján a VLS pinceműhelyében Gátlástalan tisztaság, speciális bizonytalanság címmel nyílik kiállítás.

Legnépszerűbb

Színház

Dragomán György parádés egyperces novellában reflektált az SZFE ügyére

A József Attila-díjas író szerint nem biztos, hogy célravezető egy exezredest kinevezni az egyetem kancellári pozíciójára. Amúgy meg ki tudja, lehet, hogy én értem félre az egyperces novellát.
Színház

A Minisztérium továbbra sem reagál az SZFE-s hallgatók követeléseire

Hétfő reggelre megmozdulást szerveztek az SZFE-s hallgatók az Innovációs és Technológiai Minisztérium Szemere utcai épülete elé. A helyszínválasztás nem véletlen: ugyanis a Minisztérium közbeavatkozásával lehetne csak feloldani az egyetemi polgárság és a kuratórium között kialakult helyzetet. A tüntetésen a diákok mellett közel harminc ismert színházi és filmes alkotó kampányolt az autonóm felsőoktatás mellett.
Klasszikus

Márta emlékére játszik Kurtág György

Az új felvételen Mozart-mű hallható.
Színház

Feljelentés történt az SZFE-n zajló események miatt

Négy magánszemély tett bejelentést a rendőrségen az SZFE-ügy kapcsán – tudta meg a 24. hu. A Budapesti Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy felmerült a személyi szabadság megsértésének gyanúja, de más bűncselekmények miatt is vizsgálódnak.
Könyv

Az író, akinél Vámos Miklós sem jön rá a fordulatokra

Ezúttal a méltatlanul előítéletesen kezelt orosz irodalom egy képviselőjét ajánlja Vámos Miklós, aki e hónapban is megmondja, mit érdemes elolvasni.

hírlevél

A kultúra legfrissebb hírei, programajánlók és exkluzív kedvezmények minden szerdán a Fidelio hírlevelében