Emma

Pezsgő délután pezsgő muzsikával

2002.12.02. 00:00

Programkereső

„Főszerepben” címmel új rendezvénysorozatot indít a Magyar Állami Operaház. A Székely Bertalan-teremben, kéthetente szombaton, 16 órakor kezdődő zenés beszélgetéseken az érdeklődők a dalszínház ismert művészeivel találkozhatnak.

A pezsgő délutánon pezsgő muzsikákat, pezsgőáriákat és pezsgő történeteket is hallhat a publikum, s természetesen egy pezsgős koccintásnak is részese lehet. A jutalomjátékként szervezett programban a vidám beszélgetés, muzsikálás mellett lesz meglepetés-vendég is, s a rendezvényről felvételt készít a Magyar Rádió.

ce15da9f-cef2-40bb-af35-27cb8a3a1080

A Főszerepben sorozat első, december 7-i nyitódélutánjának Kincses Veronika a vendége. A Kossuth-díjas szopránnal Kaposi Gergely beszélget és muzsikál, s a csevegésbe Ókovács Szilveszter és Andrássy Frigyes is bekapcsolódik.

A következő vendég Tokody Ilona, akivel december 21-én délután találkozhat a közönség. A Kossuth-díjas szopránt Pál Anikó kíséri zongorán, s a két beszélgetőtárs: Ókovács Szilveszter és Andrássy Frigyes.

Januárban is Kossuth-díjas művészek lesznek a zenés délutánok vendégei, Sólyom-Nagy Sándorral 25-én, Kováts Kolossal pedig 11-én találkozhatnak majd az érdeklődők.