Konstantin

Folytatódnak a Pezsgő délutánok az Operaházban

2003.01.08. 00:00

Programkereső

„Főszerepben” címmel új rendezvénysorozatot indított a Magyar Állami Operaház. A Székely Bertalan-teremben, kéthetente szombaton, 16 órakor kezdődő zenés beszélgetéseken az érdeklődők a dalszínház ismert művészeivel találkozhatnak.
c46552f0-c9fd-4297-986b-a1e870fc2d1d

A pezsgő délutánon pezsgő muzsikákat, pezsgőáriákat és pezsgő történeteket is hallhat a publikum, s természetesen egy pezsgős koccintásnak is részese lehet. A jutalomjátékként szervezett programban a vidám beszélgetés, muzsikálás mellett lesz meglepetés-vendég is, s a rendezvényről felvételt készít a Magyar Rádió.

A Főszerepben sorozat első, december 7-i nyitódélutánjának Kincses Veronika volt a vendége, majd december 21-én Tokody Ilonával találkozhattak az érdeklődők.

Januárban is Kossuth-díjas művészek lesznek a zenés délutánok vendégei, Kováts Kolossal 11-én, szombaton Ókovács Szilveszter és Kaposi Gergely beszélget, muzsikál. A főpohárnok Andrássy Frigyes, zongorán pedig Dallos Erika kíséri a fellépő művészeket. A következő „főszereplő” január 25-én Sólyom-Nagy Sándor.