Gábor, Karina, Ders

Egy kérdés - két jegy: hallgasson operát a Fidelióval!

2003.02.17. 00:00

Programkereső

Operajátékunk oly nagy sikert aratott látogatóink körében, hogy szerkesztőségünk nem tehetett másként, minthogy egy emberként felkiáltott: "Da capo!" A következő két hétben tehát ismét az Erkel Színház - a nyertesek által kiválasztott - előadásaira szóló jegyekért várjuk megfejtéseiket!
9d632af3-4c92-4fb2-bf07-54626f561afc

1607. február 22-én, Mantovában került sor egy - korábban Magyarországon is megfordult - zeneszerző operájának bemutatójára. Az eseményt a zenetörténet ma "az opera születéseként" tartja számon. Kérdésünk: ki a szóban forgó zeneszerző és mi az opera címe? A válaszhoz természetesen most is segítségül lehet hívni a Fidelio oldalait...

Ha már regisztrált felhasználónk, akkor mindössze csak egy e-mailt kell küldenie a helyes válasszal és a regisztrációnál megadott felhasználói nevével a fidelio@fidelio.hu címre. Amennyiben még nem regisztrált felhasználónk, kérjük előbb regisztrálja magát nálunk!

A helyes választ 2003. március 2-ig beküldők közül öten 2-2 jegyet nyernek az Erkel Színház egy általuk kiválasztott előadására. A nyerteseket, ahogy korábban is, e-mail útján értesítjük.