Orbán

Folytatódik a Fidelio operajátéka

2003.03.03. 00:00

Programkereső

Újabb két hétig tartó forduló kezdődik e héttől fogva rendszeressé váló operajátékunk történetében: mint eddig, most is az Erkel Színház - a nyertesek által kiválasztott - előadásaira szóló jegyekért várjuk megfejtéseiket!
5470dca4-6928-4b11-aa9a-2b2e35496525

128 évvel ezelőtt Párizsban ezen a napon került sor egy ma páratlanul népszerű opera ősbemutatójára. A szóban forgó premier azonban csúfos kudarc volt, a fiatal zeneszerző pedig nem sokkal a bemutatót követően elhunyt. Kérdésünk ugyanaz, mint korábban: ki a szóban forgó zeneszerző és mi az opera címe? A válaszhoz természetesen most is segítségül lehet hívni a Fidelio oldalait...

Ha már regisztrált felhasználónk, akkor mindössze csak egy e-mailt kell küldenie a helyes válasszal és a regisztrációnál megadott felhasználói nevével a fidelio@fidelio.hu címre. Amennyiben még nem regisztrált felhasználónk, kérjük előbb regisztrálja magát nálunk!

A helyes választ 2003. március 16-ig beküldők közül öten 2-2 jegyet nyernek az Erkel Színház egy általuk kiválasztott előadására. A nyerteseket, ahogy korábban is, e-mail útján értesítjük.