Júlia, Rita

Márciusban újra "Pezsgő délutánok" az Operaházban

2003.03.04. 00:00

Programkereső

A Magyar Állami Operaház patinás Székely Bertalan-termében, kéthetente szombaton, 16 órakor kezdődő zenés beszélgetéseken az érdeklődők a dalszínház ismert művészeivel találkozhatnak.
45e7509b-e755-47a7-bf16-6f54989af5e3

A pezsgő délutánon pezsgő muzsikákat, pezsgőáriákat és pezsgő történeteket is hallhat a publikum, s természetesen egy pezsgős koccintásnak is részese lehet. A jutalomjátékként szervezett programban a vidám beszélgetés, muzsikálás mellett lesz meglepetés-vendég is, s a rendezvényről felvételt készít a Magyar Rádió és a Hír TV is.

A Főszerepben sorozat első, december 7-i nyitódélutánjának Kincses Veronika volt a vendége, december 21-én Tokody Ilonával, január 11-én Kováts Kolossal, január 24-én Sólyom-Nagy Sándorral, február 8-án pedig Gregor Józseffel találkozhattak az érdeklődők,a következő „főszereplő” február 22-én egy balettművész, Volf Katalin volt.

Március 8-án Kovács János lesz a vendég, majd március 22-én Gulyás Dénes következik. A Pezsgő délutánok sorában Frankó Tündével és Molnár Andrással találkozhatnak még ebben a szezonban az érdeklődők.

A Pezsgő délutánokon Ókovács Szilveszter és Kaposi Gergely beszélget és muzsikál a meghívottakkal, a főpohárnok pedig Andrássy Frigyes.

Jegyek az Operaház pénztárában és Szervezési Osztályán 1000 Ft-os egységáron, korlátozott számban kaphatók.