Júlia, Rita

Wapon a Budapesti Tavaszi Fesztivál

2003.03.13. 00:00

Programkereső

Elfelejtette a műsorfüzetben megnézni a programot? Nem olvasta el a neten, mik a legfrissebb hírek a Budapesti Tavaszi Fesztivállal kapcsolatban? Semmi gond, hiszen a BTF információi már a rendezvény saját wap-oldaláról is elérhetőek.
461f6dac-290b-416e-b821-5c4b777273bc

A Budapesti Fesztiválközpont újabb kommunikációs eszközt vetett be a március 14-én kezdőd kulturális seregszemle látogatóinak. Mostantól a mobilosok a wap.fesztivalvaros.hu címen, bárhol is vannak az országban, a világban, megtudhatják a részleteket a március 14-én kezdődő eseménysorozatról.

A weboldalon található hírek és a teljes tavaszi fesztivál-programban lehet böngészni a wapon, méghozzá négy nyelven: a magyar mellett németül, angolul és olaszul. Nem csak a fontosabb információk "mobilizálták", hanem az információtartalom száz százalékig elolvasható a wapon, csak a fényképek maradtak le. Így például a tavaszi fesztiválon felcsendülő művek története is elolvasható telefonunkról. A programok között egyébként lehet tallózni kategóriák (műfajok) szerint - zenekari hangverseny, kamaraest, templomi koncertek, opera, tánc, színház, jazz, népzene-néptánc, gyerekprogramok, kiállítások, szabadtéri és szakmai programok -, illetve természetesen dátum vagy helyszín szerint is válogathat a wapozó. A színhelyekről pedig minden fontosabb információt meg lehet tudni. Kódszó szerint is lehet válogatni, vagyis ha valaki arra kíváncsi, milyen Mozart-művek csendülnek fel a 2003-as Budapesti Tavaszi Fesztiválon, elég csak a bécsi klasszikus mester nevét beírni.