Konrád, Tivadar

Egy kérdés - két jegy: hallgasson operát a Fidelióval!

2003.04.02. 00:00

Programkereső

Da capo! Újabb két hétig tartó forduló kezdődik a Fidelio és az Operaház közös játékán: mint eddig, most is az Erkel Színház - a nyertesek által kiválasztott - előadásaira szóló jegyekért várjuk megfejtéseiket!
ae34dd17-c5cd-4046-84cc-c1294ffdcea4

Világszerte ünnepelt zongorista, kitűnő karmester, iskolát teremtő pedagógus, tehetséges zeneszerző - e heti kérdésünk alanya kétségkívül a két háború közötti magyar zenei élet legmeghatározóbb személyisége volt. Kevesek által ismert operáját Nagy Viktor rendezésében április 16-án mutatja be az Erkel Színház. Kérdésünk: ki a szóban forgó muzsikus és mi a most bemutatásra kerülő operájának a címe? A válaszhoz természetesen most is segítségül lehet hívni a Fidelio oldalait...

Ha már regisztrált felhasználónk, akkor mindössze csak egy e-mailt kell küldenie a helyes válasszal és a regisztrációnál megadott felhasználói nevével a operajatek@fidelio.hu címre. Amennyiben még nem regisztrált felhasználónk, kérjük előbb regisztrálja magát nálunk!

A helyes választ 2003. április 13-ig beküldők közül öten 2-2 jegyet nyernek az Erkel Színház egy általuk kiválasztott előadására. A nyerteseket, ahogy korábban is, e-mail útján értesítjük.