Csilla, Noémi

Egy kérdés - két jegy: hallgasson operát a Fidelióval!

2003.04.15. 00:00

Programkereső

Da capo! Újabb két hétig tartó forduló kezdődik a Fidelio és az Operaház közös játékán: mint eddig, most is az Erkel Színház - a nyertesek által kiválasztott - előadásaira szóló jegyekért várjuk megfejtéseiket!
8c176750-0df6-4453-a062-0db260eac463

A képen látható fiatal karmester 1998-ban, a Magyar Televízió IX. Nemzetközi Karmesterversenyének megnyerésével vált széles körben népszerűvé, s az általa alapított Danubia Ifjúsági Szimfonikus Zenekar már tizedik éve aratja sikereit a hazai és a külföldi koncerttermekben. Április 27-én és 29-én, az Erkel Színház Kovalik Balázs által rendezett Turandot-előadásain operadirigensként áll a pulpitusra. E heti kérdésünk: ki a szóban forgó karmester és ki a Turandot szerzője?

Ha már regisztrált felhasználónk, akkor mindössze csak egy e-mailt kell küldenie a helyes válasszal és a regisztrációnál megadott felhasználói nevével a operajatek@fidelio.hu címre. Amennyiben még nem regisztrált felhasználónk, kérjük előbb regisztrálja magát nálunk!

A helyes választ 2003. április 27-ig beküldők közül öten 2-2 jegyet nyernek az Erkel Színház egy általuk kiválasztott előadására. A nyerteseket, ahogy korábban is, e-mail útján értesítjük.