Zita, Mariann

Egy kérdés - két jegy: hallgasson operát a Fidelióval!

2003.04.28. 00:00

Programkereső

Da capo! Újabb két hétig tartó forduló kezdődik a Fidelio és az Operaház közös játékán: mint eddig, most is az Erkel Színház - a nyertesek által kiválasztott - előadásaira szóló jegyekért várjuk megfejtéseiket!
c541b900-50e8-400b-b43d-238503990bc0

Május első felében négy alkalommal látható az Erkel Színházban az a vígopera, amely az idők folyamán a Bergamóban született olasz zeneszerző egyik legmaradandóbb művének bizonyult. A mű bemutatójára 1843. január 3-án, Párizsban került sor, s a Szerelmi bájital és a Lammermoori Lucia szerzőjének háromfelvonásosa már ekkor komoly sikert aratott - s arat mind a mai napig a világ operaházaiban. Kérdésünk: ki írta a szóban forgó vígoperát, s mi az opera címe?

Ha már regisztrált felhasználónk, akkor mindössze csak egy e-mailt kell küldenie a helyes válasszal és a regisztrációnál megadott felhasználói nevével a operajatek@fidelio.hu címre. Amennyiben még nem regisztrált felhasználónk, kérjük előbb regisztrálja magát nálunk!

A helyes választ 2003. május 11-ig beküldők közül öten 2-2 jegyet nyernek az Erkel Színház egy általuk kiválasztott előadására. A nyerteseket, ahogy korábban is, e-mail útján értesítjük.