József, Bánk

Legyen a Fidelio vendége a Gödöllői Kamarazenei Fesztiválon!

2003.06.15. 00:00

Programkereső

A Szabadi Vilmos hegedűművész vezette fesztivál idén három hangversenyen kalauzolja el a közönséget Beethoven és a francia zene világába. A helyszín - immár hagyományosan - a megragadó szépségű Gödöllői Királyi Kastély.
9b4d0514-1961-4f48-8872-30a411876a83

A Fidelióval - és egy kis szerencsével - most akár mindhárom hangversenyre ingyen eljuthat! A játék mindhárom fordulójában - június 15-én, 20-án és 25-én - felteszünk egy-egy kérdést. A helyes választ beküldők közül június 20-án, 25-én és 30-án öten 2-2 jegyet nyernek a fesztivál egy-egy koncertjére, sorrendben: június 27-re, 29-re és július 4-re.

Ha már regisztrált felhasználónk, akkor mindössze csak egy e-mailt kell küldenie a helyes válasszal és a regisztrációnál megadott felhasználói nevével a fidelio@fidelio.hu címre. Amennyiben még nem regisztrált felhasználónk, kérjük előbb regisztrálja magát nálunk!

Első kérdésünk: melyik magyar nemesi család - emléküket egy kiállítás is őrzi a kastélyban - építtette a Gödöllői Királyi Kastélyt?

Második kérdésünk: melyik évben született Ludwig van Beethoven, az idei fesztivál kiemelt zeneszerzője?

Harmadik kérdésünk: Hogy hívják Szabadi Vilmos állandó kamarapartnerét, aki egyben a Fesztivál másik alapítója is?

A fesztivál részletes programja, a közreműködők életrajza és egyéb hasznos információk az alábbi linkekre kattintva érhetőek el.

Kellemes böngészgetést és jó szórakozást kívánunk!