Klaudia

Játék! - Haydn a Zene Világnapján

2003.09.15. 00:00

Programkereső

Október 1-én, a Zene Világnapján indítják el nagyszabású Haydn-sorozatukat a Weiner-Szász Kamaraszimfonikusok. Játsszon velünk és nyerjen két jegyet az előadásra!
388be764-2a26-45cf-8124-c10161174f73

A Weiner-Szász Kamaraszimfonikusok nem kis vállalkozásba fogtak, amikor meghirdették új Haydn-sorozatukat: hét évadon át, összesen 29 koncerten előadják a kismartoni mester valamennyi - szám szerint 31 - "neves" szimfóniáját. Az első évad alcíme "A múló idő", s a négy hangversenyen elhangzik a három "Napszak-szimfónia" (A reggel, A dél, Az este), valamint az A-dúr "Tempora mutantur" szimfónia.

Az első hangversenyen, október 1-én az Uránia Filmszínház hangversenytermében "A Reggel" mellett C. Ph. E. Bach h-moll vonósszimfóniája, Milhaud "Moliére megdicsőülése" c. opusza, valamint Haydn C-dúr gordonkaversenye hangzik el Perényi Miklós szólójával.

Látogasson el a koncertre a Fidelióval! Ha szeptember 24-én éjfélig elküldi nekünk az itt felsoroltakon kívül 3 "neves" Haydn-szimfónia melléknevét, sorsoláson vesz részt, amelyen öt megfejtőnk 2-2 jegyet nyer a Weiner-Szász Kamaraszimfonikusok 2003. október 1-i hangversenyére!

Ha már regisztrált felhasználónk, akkor mindössze csak egy e-mailt kell küldenie a helyes válasszal és a regisztrációnál megadott felhasználói nevével a jatek@fidelio.hu címre. Amennyiben még nem regisztrált felhasználónk, kérjük előbb regisztrálja magát nálunk!