Klaudia

Elhunyt Feyér Zoltán

2003.10.03. 00:00

Programkereső

Gyászol a Fidelio szerkesztősége: tegnap délután tragikus hirtelenséggel elhunyt Feyér Zoltán, a radiocafé 98,6 csapatának oszlopos tagja, a Capriccio egyik alapító-műsorvezetője.
048ce8c2-b239-49e4-863f-c067c0860a38

Műsorai - elsősorban a 14 éven át töretlenül népszerű Forintos Percek című reggeli üzleti hírmagazin - révén a magyar rádiózás egyik meghatározó egyénisége, sok ezer rádióhallgató kedvence volt. Sajátos humorával, örökifjú kíváncsiságával, megingathatatlan profizmusával életre szóló hatást gyakorolt minazokra, akik ismerték és szerették.

Feyér Zoltán a Capriccio klasszikus zenei kávézójában is pótolhatatlan űrt hagyott maga után. A műsor megszületése elképzelhetetlen lett volna az ő rádiós rutinja, hatalmas általános tájékozottságot és kimeríthetetlen érdeklődést rejtő "civil" kérdései nélkül. Ezer dolog van, amit megtanulhattunk Tőle ez idő alatt, s félek, még több maradt, amire már nem tanít meg... Nem áltathatjuk magunkat: a Capriccio Zoli nélkül már soha nem lesz a régi. Mi mégis igyekszünk majd a régi lelkesedéssel és szeretettel a mikrofon elé ülni már a jövő kedden - már csak azért is, mert tudjuk, Neki is tartozunk ezzel...