Klaudia

Születésnapi akció: Opera CD-ROM - harmadáron!

2003.10.06. 00:00

Programkereső

A Fidelio Magazin elindításának lázában kis híján elfelejtkeztünk arról, hogy szeptemberben egyévesek lettünk! A szülinapi ajándékot természetesen nem mi, hanem látogatóink kapják...
c3be6515-3e12-49fc-a1da-e2f33860fe20

Van miért köszönetet mondanunk látogatóinknak: életének első egy évében a Fidelio ismertsége és látogatottsága minden várakozásunkat meghaladóan növekedett. Míg tavaly szeptemberben - működésünk első hónapjában - 300 látogató mintegy 6000 oldalt töltött le a Fidelióról, a múlt hónapban már csaknem 15 ezer látogató, közel 70 ezer oldalletöltését regisztrálta szerverünk.

Virtuális torta helyett egy különleges akcióval szeretnénk megköszönni hűséges olvasóink bizalmát: mindazok, akik regisztrációjuk során a Fidelio Klub tagjaivá váltak (vagy az akció végéig klubtaggá válnak), október 31-ig a bolti 7500 Ft-os ár egyharmadáért, 2500 Ft-os áron rendelhetik meg az Art's Harmony kiadásában megjelent "A magyar opera" című CD-ROM kiadványt.

A CD-ROM három évszázadra visszamenőleg ismerteti a magyar operajátszás történetét, bemutatva a múltbéli és jelenlegi operajátszó helyeket, a teljes repertoárt, ami Magyarországon valaha a színre került, valamennyi magyar operaművet, ezen kívül a műfaj egykori és jelenlegi alakjainak, művészeinek portréját.

A CD-t egy adatbázis szolgálja ki, amely közel 800 opera, illetve balett összes magyarországi bemutatójának, és felújított változatának adatait tartalmazza. 3000 személyes arcképcsarnok, 1150 fotó, 120 percnyi audio- és 30 percnyi videoanyag színesíti a CD-n való böngészést.

A megrendeléshez a regisztráción kívül csak egy e-mailt kell küldenie a rendeles@fidelio.hu címre, amelyben kérjük tüntesse fel a regisztrációnál megadott felhasználói nevét is! Kérjük ellenőrizze, hogy postai címe helyesen szerepel-e nyilvántartásunkban, mivel a kiadványt postai utánvéttel küldjük el a regisztráció alkalmával megadott címre!

Minden kedves olvasónknak ezúton is köszönjük, hogy velünk tartottak az elmúlt egy évben, s reméljük, a következő egy évben is visszatérő látogatóink között üdvözölhetjük!