Gábor, Karina, Ders

A BMC Records új lemezeinek bemutató koncertje

2003.10.20. 00:00

Programkereső

Október 31-én, valamint november 2-án kerül sor a BMC új lemezeit bemutató koncertekre. Az előbbi időpontban jazzkoncertre, az utóbb alkalommal kortárs és klasszikus koncertre számíthatnak az érdekélődők.
80cc5159-cee7-4738-a47b-2673c55eb2e6

Október 31-én a Winand Gábor Quartet, a Budapest Jazz Orchestra, Juhász Gábor és zenekara, Lantos Zoltán Mirrorworld, a Balázs Elemér Group, a Szakcsi Lakatos Trió, Gadó Gábor és zenekara, valamint a Dresch Quartet lép színpadra. November 2-án Sáry László, Vidovszky László, Eötvös Péter, Chopin, Ligeti György, John Bull, Sáry László, Serei Zsolt, Kurtág György, Szőllősy András és Liszt szerzeményei szólalnak meg. A műveket az Auer Vonósnégyes, Bogányi Gergely, a Budapest Jazz Orchestra, Csalog Gábor, Déri György, Dés András, Dés László, Eckhardt Gábor, a Földvári Fúvósötös, Gőz László, Gyöngyössy Zoltán, Horn András, Déri György, Klukon Edit, Ránki Dezső és a Trió Lignum előadásában hallhatjuk.

A koncertek a Millenáris Teátrumban lesznek este nyolc órai kezdettel. Jegyek a Millenáris jegypénztárában, valamint a nagyobb budapesti jegyirodákban kaphatók. A koncertek részletes programja megtalálható a www.bmc.hu/musicflash honlapon.