Konrád

Kis-Öcsi Fesztivál

2003.11.21. 00:00

Programkereső

A Művészetek Völgye téli esszenciájaként november 27-29. között a fővárosi Fonóba hozzák el a rendezők azt a hangulatot, amelyet évről évre megtapasztalhat a Fonó falujába, Öcsre látogató közönség.
b620fab5-81cd-42dd-8a8c-bbcc59894666

A Fonó immár évek óta részt vállal a kapolcsi Művészetek Völgye fesztivál megrendezésében. A november végi Kis-Öcsi Fesztivál programja egyben már ízeleítő a jövő nyár kapolcsi választékból is. 27-én, csütörtökön este a Paprika Jancsi Bábszínház előadását követi a Téka Prímástalálkozó, amelynek résztvevői ifj. Csoóri Sándor, az Ökrös zenekar, Pintyő, Kerényi és a Téka. A második estén Sebő Ferenc, majd a Dr. Valter & the Lawbreakers előadását hallhatjuk.

Vasárnap már délelőtt tíz órától várják különböző programokkal a Fonóba látogatókat. Az egész napos ajándékkészítés, nemezelés mellett lesz gyermektáncház- és színház. A Fehérlófia című előadást az Új Akropolisz műhely társulata mutatja be, Csehov Lánykérés és A medve című két egyfelvonásosát az óbudai Waldorf Iskola színjátszócsoportja adja elő, A Gyűrűk Ura című produkció pedig az Új Akropolisz KKE előadásában lesz látható. Hat órától Kancsó József (hegedű) és Monostori Gábor (zongora) játszik, az esti koncerteken fellép a Szőke Niki Kvartett, valamint Lovász Irén és a Makám, a world music party-hoz pedig a Sunset Café adja a talpalávalót. Az előadásokat kiállítások kísérik a Pajtában: Szekeres Attila: Intarziák, Trafik Galéria, Öcsi Fotó Kiállítás, Lapos László öcsi fotói.