Zita, Mariann

Különleges előszilveszteri V.I.Ny.O. koncert a Szilvupléban

2003.12.29. 00:00

Programkereső

Sokáig kellett annak várnia, aki a kitűnő nyári koncertek után újra szerette volna látni a V.I.Ny.O. zenekart Budapesten. Ennek oka, hogy az őszi időszakot a furcsa nevű csapat (teljes nevén: Voltatokmá' Idén Nyáron Olaszba'?) új lemeze előkészítésének szentelte.
8bfd2616-1127-4779-b6e6-5d73aef72e03

Most azonban egy kitűnőnek ígérkező koncert erejéig megszakítják a lázas stúdiómunkákat. December 30-án, előszilveszteri buli keretében koncertezik a zenekar a belvárosi Szilvupléban (Ó utca - Nagymező utca sarok). Mindenképpen érdemes ellátogatni erre a nemrég nyílt helyre azon az estén, hiszen amire egy ilyen koncert esetén már hagyományosan lehet számítani, az a minőségi és őszinte zene, valamint a remek hangulat.

A zenekar az este folyamán ígérete szerint bemutat több vadonatúj, a következő lemezükre készült számot is. További különlegessége az estének, hogy meghívott vendégként a programot az a Not Blu Kvintett, egy új budapesti jazz együttes kezdi, melynek gitárosa nemrégiben még a V.I.Ny.O.-t erősítette. A koncert este kilenc órakor kezdődik, a belépés ingyenes.