Konrád

„A&S” Zenei Műhelyek

2004.01.17. 00:00

Programkereső

Az „A&S” Zenei Műhelyek a kortárs magyar komolyzeneszerzők 2000. január 01. után született műveinek betanulásával és lehetőségek szerinti bemutatásával hivatott foglalkozni. A Műhelyek művészeti vezetője Bartal László, a Magyar Állami Operaház karmestere, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem művészeti konzultánsa, a Miskolci Nemzeti Színház zeneigazgatója.
fab5edd4-233c-4c97-8b52-1699ac8204a4

A politikamentes formában működő Műhelyek-et négy Műhely alkotja: a XXI. századi Magyar Komolyzene Énekes Műhelye (vezetője Halmai Katalin, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem óraadó tanára), a XXI. századi Magyar Komolyzene Hangszeres Műhelye (vezetője Déri György, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem adjunktusa), a XXI. századi Magyar Komolyzene Kórus Műhelye (vezetője Dr. Kiss Katalin, a Kodály Zoltán Zenepedagógiai Intézet docense) és a XXI. századi Magyar Komolyzene Zenekari Műhelye (vezetője Sugár Miklós Erkel-díjas zeneszerző, karmester).

A Műhelyekbe való belépéshez ki kell tölteni egy Belépési nyilatkozatot két példányban, melyet kérésére a Műhelyek vezetői átadnak. A Belépési nyilatkozat mellett szükséges kitöltenie egy adatlapot, valamint mellékelni egy részletes szakmai önéletrajzot. A benyújtott dokumentáció alapján a Műhelyek vezetősége (a Műhelyek alapítója, művészeti vezetője és a Műhelyek megbízott vezetői) szükség esetén felkért szakemberek bevonásával dönt a belépni kívánó taggá nyilvánításáról, mely akkor válik érvényessé, ha a belépni kívánó a Belépési nyilatkozat egy példányát a Műhelyek által aláírt formában visszakapja.

A dokumentumokat, amelyek az "Ars et Sanitas" Bt-től közvetlenül is igényelhetőek, a belépni kívánó személyesen átadhatja a választott Műhely vezetőjének vagy közvetlenül eljuttathatja az "Ars et Sanitas" Bt. postacímére (4026 Debrecen, Hunyadi J. u. 9. III/12.). A borítékra írják rá: "A&S" Zenei Műhelyek. További információ: Győri Magda (Tel.: (1) 203-3243), Dr. Németh Norbert (06-30/278-3993, nemeth@jaguar.unideb.hu).