Konrád

Rendeljen jegyet a Fidelióval!

2004.01.23. 00:00

Programkereső

Új szolgáltatással bővült a Fidelio kínálata. Regisztrált látogatóink mostantól interneten keresztül rendelhetnek jegyeket a koncertnaptárban található, a jegyrendelés emblémával ellátott hangversenyekre.
e9b7c0f6-051d-44ff-9623-80adf815842e

A jegyrendelést csak a Fidelio Klub tagjai, illetve azok a látogatóink tudják igénybe venni, akik a regisztrációnál valódi nevüket és postai elérhetőségüket is megadták. A bejelentkezés után ellenőrizheti a előadásra vonatkozó adatokat és személyes adatait is, amelyeket ugyanitt meg is változtathat. Ugyanezen az oldalon tudja megadni a fizetés módját (átutalás, illetve hitelkártya), valamint a kívánt jegyek darabszámát is. A következő oldalon jóváhagyhatja adatait és megrendelheti a jegyeket. Fontos tudni, hogy a koncert kezdete előtt 60 órával lezárul a jegyrendelés.

A megrendelés elküldését követően partnerünk, a Ticketoffice.hu munkatársa a megadott elérhetőségeken kapcsolatba lép Önnel, s elküldi a fizetési információkat. Az Ön megrendelése a fizetéssel válik véglegessé. Fizetéskor a jegyre vonatkozó adatok a Ticketoffice.hu rendszerébe jutnak el, a kártyára vonatkozó adatokat pedig a bank közvetlenül kezeli. A sikeres fizetésnek legkésőbb az előadás előtt 48 órával meg kell történnie. A jegyek átvétele Önnel egyeztetett módon a Ticketoffice.hu irodájában vagy a helyszínen történhet.