Béla

Világsztárok az Erkel Színházban – Játsszon velünk!

2004.01.23. 00:00

Programkereső

Love, Blood and Fire címmel ad jótékonysági gálát Sümegi Eszter február 10-én, este hét órától az Erkel Színházban. Az est egyben lemezbemutató hangverseny is, hiszen a koncert programjában az azonos című, nemrég megjelent CD-jéről is számos operarészlet helyet kapott.
20a80ddf-33df-4409-bde6-fdd007ba1487

Az érdeklődők Puccini Tosca, Verdi Aida, Trubadúr, valamint Wagner Tannhauser és A bolygó hollandi című operáinak áriáit, duettjeit hallgathatják meg. A gálán Sümegi Eszter mellett Giuseppe Giacomini és Lukács László lép pódiumra, a koncerten a MÁV Szimfonikus Zenekar muzsikál Dénes István vezényletével. Az est bevételét a Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekklinika Trajcs András Olivér Alapítványa kapja, amely a leukémiás gyermekek gyógykezelését segíti.

Válaszoljon kérdésünkre, s nyerjen két darab jegyet Sümegi Eszter lemezbemutató jótékonysági koncertjére! Kérdésünk: Hol játszódik Verdi Otello című operája?

Ha a helyes választ 2004. február 3-ig megírja nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen egy megfejtőnk 2 db jegyet nyer az Erkel Színházban megrendezendő hangversenyre.

Ha már regisztrált felhasználónk, akkor mindössze csak egy e-mailt kell küldenie a helyes válasszal és a regisztrációnál megadott felhasználói nevével a jatek@fidelio.hu címre. Amennyiben még nem regisztrált felhasználónk, kérjük, előbb regisztrálja magát nálunk