Sándor, Ede

„Bohém" Ragtime & Jazz Fesztivál

2004.02.06. 00:00

Programkereső

Ismét Nemzetközi Bohém” Ragtime & Jazz Fesztivál lesz Kecskeméten március 26-28. között, immár 13. alkalommal. A külföldi fellépők országszerte koncerteznek, így az esemény március 24. és április 2. között 13 városban 16 helyszínt érint.
ee6b2882-8624-48e7-b2fd-05b20279dfac

Aki ismeri a fesztiváljt, annak nem kell bemutatni a hangulatot, ami sokakat Kecskeméten kívülről is évről-évre visszavonz. Idén a külföldi fellépők különleges csemegének ígérkeznek: az amerikai zenekar (The Boondockers) kiváló zenészekből áll, s humoruk miatt fellépésük fergeteges szórakozást ígér. A szlovák énekesnő, Dása Libiaková triójával érkezik (Nothing But Swing Trio), s most hárman is fellépnek a mindig legnépszerűbb ragtime-zongoristák közül: a ragtime királynője, Mimi Blais (Kanada), Robbie Rhodes és John Petley (USA). Természetesen a kecskeméti Bohém Ragtime Band és a Little Jazz Band is fellépnek, valamint a Storyville Jazz Band (Szeged) és a Dixie Jam Band (Hódmezővásárhely).

Jegyeket, valamint bérletet február 10-től lehet kapni a helyszínen, illetve rendelni a „Bohémektől” a festival@bohemragtime.com e-mail címen. További részletes információk a http://festival.bohemragtime.com honlapon találhatók.