Klaudia

Egy kérdés - két fogás!

2004.02.11. 00:00

Programkereső

Népszerű operajátékunk mintájára - a Santo Spirito étterem jóvoltából - ezúttal egy gasztronómiai kirándulásra invitáljuk látogatóinkat. Játsszon velünk és nyerjen egy kétszemélyes vacsorát, egy igazi "klasszikus" étterembe!
e9d381d9-60e8-476a-a956-cd8aaf3045cb

A Belváros szívében fekvő hangulatos és elegáns kávézó-étteremben a franciás ételek mellett nem csak kitűnő borokat, hanem a klasszikus zene gyöngyszemeit is élvezheti a vendég. A Santo Spirito és a Fidelio közös játékán egy kétszemélyes vacsora várja a kérdésünkre helyesen válaszoló látogatóink egyikét!

Kérdésünk a zenével és a gasztronómiával egyaránt kapcsolatos: ki volt az a neves olasz operaszerző, akiről számos ételt, köztük egy híres bélszínt is elneveztek?

Ha a helyes választ 2004. március 1-ig megírja nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen egyik megfejtőnk egy kétszemélyes vacsorát nyer a Santo Spirito étterembe.

Ha már regisztrált felhasználónk, akkor mindössze csak egy e-mailt kell küldenie a helyes válasszal és a regisztrációnál megadott felhasználói nevével a jatek@fidelio.hu címre. Amennyiben még nem regisztrált felhasználónk, kérjük, előbb regisztrálja magát nálunk!