Auguszta

Játsszon a Fidelióval - és nyerjen egy dedikált Bobby McFerrin-lemezt!

2004.04.19. 00:00

Programkereső

Az idei tavasz egyik legnagyobb zenei szenzációja a csodálatos hangi adottságokkal rendelkező énekes-karmester, Bobby McFerrin magyarországi látogatása. Bár a két koncertre az összes jegy rekordidő alatt elfogyott, néhány lemezünk azért akad az Ön számára is...
95d4e6bc-b6d5-442e-bde4-f9be114ccd01

Bobby McFerrint idén május 24-én hallgathatják meg az Erkel Színházban azok a szerencsések, akiknek jutott a még télen, mindössze néhány nap leforgása alatt elfogyott jegyekből. McFerrin a Matáv Szimfonikus Zenekar közreműködésével lép pódiumra: előbb Vivaldi g-moll kettősversenyének egyik csellószólóját "énekli" el, majd Mozart "Prágai" szimfóniáját dirigálja, a szünet után pedig szóló improvizációk következnek.

A koncert szponzora, a Matáv jóvoltából most négy héten keresztül a hétfőnként feltett kérdésünkre helyes választ beküldők között 2004. május 17-én kisorsoljuk Bobby McFerrin és Chick Corea közös Mozart CD-jének egy-egy Bobby McFerrin által dedikált példányát.

Első heti kérdésünk: hol és mikor született Bobby McFerrin?

Második heti kérdésünk: melyik jazz-zongoristával dolgozott együtt rendszeresen? (Beküldési határidő: 2004. május 2.)

Harmadik heti kérdésünk: Mi Bobby McFerrin legutóbb megjelent lemezének címe? (Beküldési határidő: 2004. május 9.)

Negyedik heti kérdésünk: Melyik kamarazenekart - amelynek egyúttal művészeti vezetésében is részt vesz - vezényli
Bobby McFerrin rendszeresen?
(Beküldési határidő: 2004. május 16.)

Ha már regisztrált felhasználónk, akkor mindössze csak egy e-mailt kell küldenie a helyes válasszal és a regisztrációnál megadott felhasználói nevével a jatek@fidelio.hu címre. Amennyiben még nem regisztrált felhasználónk, kérjük, előbb regisztrálja magát nálunk!