Auguszta

Crescendo con Spirito – Nyári Művészeti Akadémia

2004.04.23. 00:00

Programkereső

A Nyári Művészeti Akadémia 2004. augusztus 4-15. között Sárospatakon lehetőséget nyújt a művészeti karrierre készülő fiataloknak, hogy tapasztalt művésztanárok vezetése mellett tanuljanak.
858c1179-2977-401e-82b4-623d175c4834

A művészeti akadémián kamarazene (vonósok, fafúvósok, kürt), zongora, ének, opera, színház, filmrendezés, kreatív írás, tánc és képzőművészet kurzusokra lehet jelentkezni. A művésztanárok az ének és opera kurzusokon Rosemary Hardy, Ionel Pantea, Brigitte Schweizer, Timothy Bentch, Laborfalvi Soós Béla, Fers Márta, Nozomi Yoshizawa, Kurt Kempf, Catherine Sarasin, Dallos Erika és Tomislav Vitchev, zongorán Andreas Henkel és Dominkó István, kamarazenén Lakatos György, Kaposi Gergely, Daniela Rizova, Füzesséry Attila, Nagy Csaba, Seeman László, Dudás Eszter, Füzesséry Mónika és Sallai Csilla lesznek. Kreatív írást Visky Andrástól és Elizabeth Drivertől, filmrendezést Dér Andrástól, táncot Julia Wirth-től, színházi ismereteket Őze Árontól és Kristopher Yodertől, képzőművészetet pedig Somos Gyulától és Barbara Goucherőtl tanulhatnak a fiatalok. A kurzusok ideje alatt a lelki vezetésről is gondoskodnak Beat Rink lelkész és a Crescendo munkatársai.

A teljes részvételi díj 25 000 forint, amely magában foglalja a képzés díját, a kétfős szobában történő kollégiumi elhelyezést és a teljes ellátást. Az igényektől függően az anyagilag hátrányos helyzetűek számára ösztöndíjat tudnak biztosítani. Egyágyas szobában való elhelyezéshez a részvételi díon felül 15 000 forintot kell befizetni. A regisztrációs költség 5 000 forint, ami a részvételi díjba beleszámít és a jelentkezéssel együtt kell csekken vagy banki átutalással befizetni. Azoknak, akik csak Ionel Pantea háromnapos mesterkurzusán kívánnak részt venni, a részvételi díj 15 000 forint,. A napidíj 6 000 forintba kerül, amely magában foglalja a szállást és ellátást. (Ezek az árak kizárólag a magyar jelentkezőkre vonatkoznak, a Nyugat Európából érkezők az árak felől a Crescendo irodában érdeklődhetnek.)

A jelentkezési határidő 2004. május 31. A jelentkezések elbírálásakor elsőbbséget élveznek azok a jelentkezők, akik korábban jelentkeznek. Jelentkezési lap letölthető a www.crescendo.axelero.net/download/crescendo_hu.rtf oldalról. Bővebb információk a www.crescendo.axelero.net honlapon olvasható.