Konrád, Tivadar

II. Régi Zene Nyári Egyetem – Tokaj

2004.05.18. 00:00

Programkereső

A sikeres tavalyi kurzus után immár második alkalommal várják a szervezők a régi zene iránt érdeklődőket a Régi Zene Kurzusra 2004. július 13-23. között. A kurzus lehetőséget nyújt fiatal zenészeknek arra, hogy külföldi régizene-képzés után hazatért tanárokkal találkozhassanak.
ba1ca5bd-dbdb-4833-bdd0-393cb613ee4f

A kurzus kilenc aktív napján a tanítás napi hat órában zajlik, a kurzus ideje alatt négy tanári és négy növendékkoncert lesz hallható a város különböző helyszínein. Mindezek mellett a Bodrog-parti helyszín, a barokk kisváros, a szép környék és a jó borok által inspirált légkör kiváló lehetőség az eredményes munkához.

A kurzusra az alábbi szakokkal várják az érdeklődőket:

Ének (Bodrogi Éva, Kiss Noémi), furulya (Januj Anna), viola da gamba (Kallai Nóra), csembaló é generálbasszus (Papp Rita, Ratkó Ágnes), barokk heedű (Tóth Mónika), barokk fuvola (Csalog Benedek), Barokk/renszánsz tánc (Kovács Gábor), klavikord (Pétery Dóra), lant és barokk Gitár (Davidovics Igor), kamarakórus (Bali János).

A kurzusok tanítási nyelve magyar, angol és német. Jelentkezési határidő: 2004. május 20. További információért érdeklődni lehet a (20) 421-8402-es telefonszámon vagy az uszikujs@axelero.hu címen.