György

Kocsis Zoltán születésnapi jótékonysági koncertje a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat javára

2004.05.20. 00:00

Programkereső

Kocsis Zoltán május 30-án jótékonysági koncertet ad a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat megsegítésre. A koncert teljes bevételét a Szolgálat karitatív tevékenységének támogatására ajánlja fel a világhírű zongoraművész.
9e345f54-50d5-46a7-bb44-6ffcba911331

Kocsis Zoltán 1991 óta minden év május 30-án, születésnapján jótékonysági koncertet ad, melynek teljes bevételét a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat javára ajánlja fel. Idén Kelemen Barnabás hegedűművésszel együtt Beethoven, Brahms, Debussy, Dvořak és Bartók műveit szólaltatják meg a Budapest Kongresszusi Központban megrendezésre kerülő koncerten.

A hangversenyre 20 000 forintos áron válthatók támogatói jegyek, az ebből összegyűlt összeget a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat egészségügyi programjára, ezen belül a vizsgálati, gyógykezelési és műtéti költségek fedezésére fordítják. A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat tizenkét, hátrányos helyzetű, beteg, árva gyermekeket segítő programot szervez és irányít, melyek közül a leghangsúlyosabb az egészségügyi, a gyermekélelmezési, a nevelőszülői és a képzési program.