Konrád, Tivadar

Elsa Valle & Latin Jazz Syndicate

2004.05.25. 00:00

Programkereső

Latin Est ráadás koncert várja az érdeklődőket 2004. június 4-én, este nyolc órától a Budai Fonó Zeneház Pajtájába. Az est vendége Dés László (szaxofon) lesz.

A nagysikerű februári koncert ráadását azért rakták júniusra, hogy immáron a forró nyár is segítse a kubai énekesnőt a fülledt karibi hangulat megteremtésében. A Kubában született, jelenleg Európában élő énekes-művésznő, Elsa Valle a tradicionális és a modern kubai ének eleven ötvözetét adja át estéről estére közönségének; hangja egyszerre érzéki, melankolikus és robbanékonyan improvizatív. A koncerten ismét fellépnek vele a magyar jazzélet legnagyobb előadói: Szakcsi Lakatos Béla (zongora), Winand Gábor (ének, fuvola), Babos Gyula (gitár), Fekete István (trombita), Bacsó Kristóf (szaxofon), Barcza Horváth József (bőgő), Pusztai Csaba (dob), Dely Dávid (ütőhangszerek); és egy fantasztikus vendég, a ráadás ráadása: Dés László szaxofonszólóival ékesíti a dalokat.

A koncertre jegyek előjegyezhetők a ticket@fono.hu e-mailen. Bővebb információ a művészekről a www.des.hu
és a www.elsavalle.com
címen olvasható. Fotógaléria a februári koncertről a http://www.fono.hu/?page=zenehaz&content=galeria_item&lang=hu&id=28 és a www.fono.hu/?page=zenehaz&content=program_item&lang=hu&id=138 címen található.