Béla

Születésnapos Fantom

2004.05.31. 00:00

Programkereső

Elképesztő sikerrel játsszák a Madách Színházban Webber világhírű musicaljét, Az Operaház Fantomját: az előadás vasárnap ünnepelte egyéves születésnapját. Ez idő alatt 163 előadáson játszották el a történetet, mintegy 130 ezer nézőnek.

A közönség különböző szereposztásokban láthatja a darabot: a Fantomot például felváltva Csengeri Attila, Sasvári Sándor és Miller Zoltán alakítja, Christinet pedig Mahó Andrea, Király Linda, Bíró Eszter, Krassy Renáta, és holnaptól Fonyó Barbara is belép a szerepet játszók körébe. Látható még többek között Sáfár Mónika, Rozsos István, Szerednyey Béla vagy Mikó István is.

Ezzel a szereppel robbant be a hazai színházi életbe a lenyűgöző tehetségű Mahó Andrea, aki a születésnapi koccintás után méltán fogadhatta a gratulációkat. Elmondta, hogy amikor a Fantomban szerepel, aznap az életét befonja e szerepre való készülés. Mellesleg idén megkapta az Operettszínházban a Rómeó és Júliában női főszerepét és ő a címszereplő a pénteken bemutatott Mária főhadnagyban is.