Dezső

Játsszon a Fidelióval – és nyerjen jegyet a Magyar Operacsillagok koncertjére

2004.08.02. 00:00

Programkereső

Igaz, még egy hónapot várni kell az operaszezon kezdetéig, ám már jó előre jegyet nyerhet a Magyar Operacsillagok elnevezésű nagyszabású koncertre.
edfa53c5-b8fc-4e41-bbc8-9958a5c0bace

A Budapest Kongresszusi Központ ad otthont szeptember 27-én a különleges operagálának. A három órás koncerten valamennyi híres magyar operaénekes fellép. A művészeket a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara kíséri Kovács László vezényletével; zongorán közreműködik Balla Ibolya. A hangversenyen Mozart, Donizetti, Rossini, Puccini, Verdi, Wagner és Erkel művei csendülnek fel.

Mostani játékunk csupán bevezető, hiszen a későbbiekben még további nyereményeket is kisorsolunk majd az operagálával kapcsolatban. Aki az alább olvasható kérdésünkre helyesen válaszol, két darab jegyet nyerhet a Magyar Operacsillagok koncertjére.

Kérdésünk: Hány operaénekes lép színpadra szeptember 27-én a Magyar Operacsillagok elnevezésű hangversenyen?

A megfejtéseket 2004. augusztus 8-ig várjuk.

Ha már regisztrált felhasználónk, akkor mindössze csak egy e-mailt kell küldenie a helyes válasszal és a regisztrációnál megadott felhasználói nevével a jatek@fidelio.hu címre. Amennyiben még nem regisztrált felhasználónk, kérjük előbb regisztrálja magát nálunk!