Benedek

Játsszon a Fidelióval – és nyerjen jegyet a Magyar Operacsillagok koncertjére

2004.09.06. 00:00

Programkereső

Mostani játékunkon ismét két darab jegyet lehet nyerni a Budapest Kongresszusi Központban szeptember 27-én megrendezendő Magyar Operacsillagok gálára, amelyen 27 kiváló operaénekes előadásában lesznek hallhatóak Mozart, Donizetti, Rossini, Puccini, Wagner, Verdi és Erkel művei.
ce15da9f-cef2-40bb-af35-27cb8a3a1080

A neves művészek között színpadra lép Kincses Veronika is, aki ebben a hónapban ünnepli születésnapját. Kincses Veronika tanulmányait a Zeneművészeti Főiskolán és Rómában, az Accademia di Santa Cecilián végezte. 1973 óta a Magyar Állami Operaház magánénekese. Liszt Ferenc-, Kossuth- és Erzsébet-díjas érdemes művész, ezen kívül megkapta a Székely Mihály Emlékplakettet és Párizsban a nemzetközi hanglemezdíjat. Három szólólemeze jelent meg. Főbb szerepei: Susanna (Figaro házassága), Fiordiligi (Cosí fan tutte), Mimi (Bohémélet), Zerlina, Donna Elvira (Don Giovanni), Micaela (Carmen), Pillangókisasszony.

Kérdésünk: Pontosan mikor született Kincses Veronika operaénekesnő?

A megfejtéseket 2004. szeptember 12-ig várjuk.

Ha már regisztrált felhasználónk, akkor mindössze csak egy e-mailt kell küldenie a helyes válasszal és a regisztrációnál megadott felhasználói nevével a jatek@fidelio.hu címre. Amennyiben még nem regisztrált felhasználónk, kérjük előbb regisztrálja magát nálunk!