Zita, Mariann

Egy kérdés - két jegy: hallgasson operát a Fidelióval!

2004.10.04. 00:00

Programkereső

Da capo! A Magyar Állami Operaházban is elkezdődött az új évad, így újabb két hétig tartó forduló veszi kezdetét a Fidelio és az Operaház közös játékán. Mint eddig, most is az Erkel Színház – a nyertesek által kiválasztott – előadásaira szóló jegyekért várjuk megfejtéseiket!
30d8c2f2-c118-4d4f-a361-60781ded2865

A Ybl Miklós-tervezet Magyar Állami Operaház 121. évadját kezdi meg idén. Az eddigi értékek megőrzése, valamint újak felmutatása érdekében tovább bővül a választék az Operaház és az Erkel Színház műsorát tekintve. Az idei évadban kerül majd színre Puccini: A Nyugat lánya, Sosztakovics: Kisvárosi Lady Machbet című operája, ezen kívül egy új opera, Gyöngyösi Levente: A gólyakalifa című darabját is bemutatják. A balettet kedvelőket a Hófehérke és a hét törpe című családi táncjáték, valamint A bajadér című előadás bemutatója várja.

Kérdésünk: Pontosan mikor volt a Magyar Állami Operaház ünnepélyes megnyitója?

Ha a helyes választ 2004. október 17-ig megírja nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen öt megfejtőnk 2-2 jegyet nyer az Erkel Színház egy-egy általuk választott előadására!

Ha már regisztrált felhasználónk, akkor mindössze csak egy e-mailt kell küldenie a helyes válasszal és a regisztrációnál megadott felhasználói nevével a jatek@fidelio.hu címre. Amennyiben még nem regisztrált felhasználónk, kérjük előbb regisztrálja magát nálunk!