Ervin

Egy kérdés - két jegy: hallgasson operát a Fidelióval!

2004.10.18. 00:00

Programkereső

Da capo! Újabb két hétig tartó forduló kezdődik a Fidelio és az Operaház közös játékán. Mint eddig, most is az Erkel Színház – a nyertesek által kiválasztott – előadásaira szóló jegyekért várjuk megfejtéseiket!
bf43e948-3038-46ce-a06f-adff4d42764e

A Magyar Állami Operaház idei első balettbemutatója egy örökzöld mese táncos feldolgozása: Hófehérke és a hét törpe megkapó története generációkon át az egyik legnépszerűbb mese volt, és még marad is valószínűleg jó ideig. A produkció koreográfusa ifj. Harangozó Gyula, zeneszerzője pedig egy olyan magyar muzsikus, aki eddig elsősorban rockoperáiról - Anna Karenina, Utazás - vált ismertté.

Kérdésünk: Ki a Hófehérke zeneszerzője?

Ha a helyes választ 2004. november 1-ig megírja nekünk, sorsoláson vesz részt, amelyen öt megfejtőnk 2-2 jegyet nyer az Erkel Színház egy-egy általuk választott előadására!

Ha már regisztrált felhasználónk, akkor mindössze csak egy e-mailt kell küldenie a helyes válasszal és a regisztrációnál megadott felhasználói nevével a jatek@fidelio.hu címre. Amennyiben még nem regisztrált felhasználónk, kérjük előbb regisztrálja magát nálunk!