Gábor, Karina, Ders

Újra megnyílt a CD-BÁR

2004.10.27. 00:00

Programkereső

Több hónapig tartó felújítási munkálatok után ismét megnyílt a CD-BÁR (1088 Budapest, Krúdy Gyula u. 6.). A jazz, a népzene, a blues és az audiophile CD lemezek mellett a klasszikus zene is kiemelt szerephez jut: számos új, rendkívüli lemezcég „költözött” az üzletbe.
0f9e6f1f-1e85-47a7-98e3-e3b751125494

Ami a barokk s az ennél is régebbi korok zenéjét illeti, minden megtalálható: itt felfedezhetjük a letűnt idők zenéit, polifon kórusait, a kontratenorok csodálatos világát. Az üzletben a látogatónak módja van megismerni olyan előadókat, zenéket, amelyekről máshol még talán nem is hallott. Folyamatosan követik az új kiadványok listáit, így többnyire már a megjelenés napján – főként a jazz területén – megtalálhatók a polcon a fontosabb művészek lemezei. Ezekről a lemezekről folyamatosan informálódhatnak az érdeklődő vásárlók: minden hónapban kritikák, vélemények jelennek meg a lemezbolt honlapján. Ugyanitt rendszeresen beszámolnak a fontosabb eseményekről s a náluk elérhető, kivételes újdonságokról.

A megújult CD-BÁR nyitási akcióval is várja az vásárlókat, amely 7,5%-os, valamint 10%-os kedvezményt foglal magában és minden termékre – beleértve a HIFI kategóriát is – érvényes. Az akció 2004. november 4-ig tart. További részletek a www.cdbar.hu címen találhatók.